mailmunch-forms-widget-1001238
top of page

GÜÇLÜ VE BAŞARILI OLMAK İÇİN YAPMAMAN GEREKEN ŞEY ve DEĞİŞTİRMEN için 3 PÜF NOKTASI

Ortaokulda organik bir inektim. Sabah 4’lere kadar çalışırdım. Çünkü güçlü ve başarılı olmak için tek yolun bu olduğunu sanıyordum. Ama hedefimi tutturamadım. Bu ise okul 1. si olmaktı. Çünkü asla yapmamam gereken bir şey yapıyordum. Bu hata sonradan yeni iş fikirlerimi ve girişimcilik odağımı da etkiledi. Verimli çalışma teknikleri asla işe yaramıyordu.


Sonradan her şey değişti. Çünkü asıl önemli olanı atladığımı gördüm. Bu blog postumda bunun ne olduğunu ve değiştirmen için 3 püf noktasını bulacaksın. Ayrıca birde seni destekleyecek uyku meditasyonu olumlaması hazırladım.


Ve hediyelerin bitmiyordu.. Çünkü birde anlattığım pratiği yapman için çalışma dokümanı da var. Linkler aşağıda!




GÜÇLÜ VE BAŞARILI İNSANLARIN FARKLI YAPTIĞI ŞEY

Pek çoğumuz şu yanılgıya düşüyor: Spritüallik, dinginlik, içe dönüş hedeflerine, kariyerine ve para kazanmaya sırt dönmek demek.


Senin de böyle bir düşünce kalıbın var mı?

“Dinginleşirsem, bir şeyleri kaçırırım. Gerçek hayat bundan çok farklı”


Merak etme yalnız değilsin. Seni anlıyorum.

Çünkü bahsettiğim gibi çok küçük

yaşlarımda dahi böyleydim.






Ama olay öyle işlemiyor…


Amerikalı oyun yazarı ve oyuncu Yesim Sarah Jones’un bu konudaki sözlerine son derece katılıyorum:


“Spritüallik bir din değildir, bir sanat çalışmasıdır. Spritüallik çevreni deneyimlemektir. Böylece çevrenden almak ve ona vermek için kalbinin ne kadar açık olduğunu görürsün. Din öğretilir. Ama spritüallik içtedir. Her yerde Tanrı’yı görmektir. Yani Yaratıcı güçlü tarafı görmektir. Yaratıcı gücü taşıyan her şey Tanrıdır. Sevgidir.”

Yani ruhunu besleyeni hayatından çıkardığında, hedefin için ne kadar çalıştığının hiçbir önemi yok. Ruhumuzu aç bırakıp, yaratıcılığımızı öldürüp, hedeflerimizi elde etmeyi ve kariyerimizde yükselmeyi bekleyemeyiz.


Ortada hiçbir ayrım yok. Yaratıcılığı kullanmak, o esnada huzur ve keyif hissetmek özünle bağlanmanın ta kendisi. Bu bağlantı arttıkça yaratıcı çözümler, bilgiler zaten geliyor. Aynı Google arama motoruna sorgunu yazdığında saniyeler içinde dökülen cevaplar gibi.

Bunu söylüyorum. Çünkü deneyimim bu şekilde. En işime yarayan ve başkalarının iyiliğine hizmet eden fikirlerim meditasyon yaparken geldi. Onları gerçekleştirmemi sağlayan pratik yollar dinginleştiğimde karşıma çıktı.


AZİMLİ VE BAŞARILI BİR İŞ KADINI/ADAMI OLUP AYNI ZAMANDA İÇ HUZURA GÖTÜREN 3 PÜF NOKTASI PRATİK


Seninle yüksek benliğimle bağlantımı güçlendirirken, yaratıcılıkla hedeflerime ulaşmamı da destekleyen 3 püf noktası pratik paylaşacağım. Ama elbette kendine en iyi geleni bulmak için lütfen başka kaynaklara da bak.


Elbette kolayı ve güzeli de var:


Proje: Hayallerini Gerçekleştir online programında seni bunun için destekleyen tam 30 farklı aktivitenin videosunu ve her biri için ayrı çalışma dokümanını bulacaksın.


Aktiviteler kendi iç gücünle bağlanmanı desteklerken, odağını da hedefini gerçekleştirmek için tam gazlamanı ve enerjini buna yönelik yönetmeni sağlıyor.



1.Püf Noktası Pratik:


Kendini stresli değil, keyifli çalışmaya ada. Bunu yaşadığın her an için öncelik yap. İşine nasıl bir bilinç getirdiğini fark et. Kendine şunu sor: “Yaratıcılığımı şuan bir sanatçı gibi kullanıyor muyum? Bu hissettiklerim işimi ve geleceğimi nasıl etkiliyor?”


Bunu alışkanlığa dönüştürmek istiyorsan, odağını sana keyif verene yöneltmeni kolaylaştırman için harika bir pratiğim var. Bunun için sana bir adet eğlenceli çalışma formu hazırladım. İndirmek için buraya tıkla.


Önceden bahsettiğim gibi daha yoğunlaşmak istersen bunların 10 kaplan gücünde olanı Proje: Hayallerini Gerçekleştir programımda. Çünkü için 30 farklı aktivite ve eğlenceli çalışma dokümanı var. Dahası hayat boyu erişim.


Şimdi bu pratiğin en önemli noktasını açıklıyorum:


Ne zaman zihninden stresli düşüncelerin geçtiğini fark edersen, kendini asla yargılama. Bunda hata yok. Senelerin alışkanlığını değiştiriyorsun. Elbette zaman alacak. İşte o an odağını kararlılıkla değiştirmen için muazzam bir fırsat. Kendine 10 dk mola ver. Nefes çalışması yap ya da eğlenceli bir müzik açıp 2 göbek at. Anında modunu değiştir.


Nefes çalışmaları için eksta pratiğe buradan ulaşabilirsin.


Ve dahası çok yakında online olarak nefes çalışmalarına başlıyorum. Buraya ön kayıt için lütfen mana mail at. tugce@tugcesabaz.com

2.Püf Noktası Pratik:

Hiçbir şeye direnme. Her şey her zaman yolunda gitmez. Bu son derece normal. Bunun doğallığını kabul et. Her şeyin bir başlangıcı ve sonu var. Kendini rahatlat.


Yalnız burada direnme ve rahatla derken kesinlikle aksiyon alma demiyorum. Sonuçta yaşadığın pek çok negatiflik, sakin kafayla analiz ettiğinde sana işini geliştirmeyi öğretiyor.


Yalnızca işlerin daha farklı olmasını dilemek yerine, rahatlayıp, iç benliğine bağlanıp, mevcut durumu değiştirmek için aksiyon aldığında istenen sonuca ulaşmak aynı nefes alıp vermek kadar doğal oluyor.


Tam da bu direnç alanındayken enerjini yükseltmene daha da destek olacak 3 pratik için bu blog postuma da bir bak bence! Çok işine yarayacak!

3.Püf Noktası Pratik:

Anı kucakla. Hedeflerini ışık hızıyla hayatına çektiğin tek an ŞUAN. Geçmiş geçti. Gelecek ise henüz olmadı. Ne olacağını ise şuan da yaratıyorsun.


Öyleyse tüm enerjini ana yatırmak süper zeki bir girişim olur değil mi?


Ve anda olmak, anı sevmek asla pasif olmak ve hiç bir şey yapmamak değil.


Yani dışarıda kıyamet koparken, kulaklarını tıkayıp evde keyifle otur demiyorum. Anı kucaklamak şu demek, anda hissedilen negatifliğin otomatik olarak stres yaratmasını elimine etmek.


Bana bu konuda destek olan müziği ise buradan dinleyebilirsin. Müzik ruhun gıdasıdır değil mi?


Anı kucakladığında farklı bir enerji yayarsın, farklı bir bilinç seviyesine çıkarsın ve durumu çözmek için yeni aklına fikirler gelir ve kolayca aksiyon alırsın.

Anı kucakladığında da sana otomatikman huzur, neşe ve keyif akar. Kendi gücünden şüphelendiğinde anı kucakla, streslendiğinde anı kucakla. Rahatla.


Bu konuda seni destekleyecek bir uyku meditasyonu olumlaması hazırladım. Buradan dinleyebilirsin. Tabiii ki yalnızca uyumadan önce değil, istediğin her an dinleyebilirsin😊

Özetle tamamen iç huzuru hissedip, kendi özünle spritüal bağlanıp, evrenle uyum içinde hareket edip, aynı zamanda aksiyon alabilirsin.

Zaten bu daha güçlü ve başarılı olmanın ana anahtarı. Çünkü özümüzle bağlantıda olup, yaratıcılıkla hedeflerimizi gerçekleştirmek arasında bir ayrım yok. En büyük zenginlik kendimiz olmayı ürettiğimiz her şeye katabilme becerisi.

Hadi yoruma bu üç egzersizden hangisini yapmayı seçtiğini yaz. Senin için hangi hatırlatma önemliydi? Nerelerde “ay bu bana çok iyi geldi!” dedin?



Ayrıca bu açıdan daha çok pratik istersen buraya tıklayarak hazırladığım ücretsiz online eğitime dakikalar içinde sahip olabilirsin.



Paylaşmak istediğin detayları, yolculuğunu ve yeni kararları lütfen yorumlara yaz. Çünkü bu pek çok farklı kişiye hayallerini gerçekleştirmesi için ilham olacak!Çünkü paylaşımların öyle güçlü ki başkasının da ilham alıp gelişmesine ve hayallerinin gerçekleşmesine destek olacak. Beraberce oluşturduğumuz bu güce postumu yazının aşağısındaki ve yukarısındaki paylaşım ikonlarına tıklayarak ve çevrenle paylaşarak destek olabilirsin. Şimdiden bu nazik katkın için çok ama çok teşekkürler.



Hep hatırla sen çok önemlisin ve değerlisin. Ve kendine özel rengi katarak gerçekleştirdiğin her hedefinle başkalarının hayatı daha anlamlı ve güzel olacak.

Haftaya "Hayallerin Cepte Perşembesi"nde görüşmek üzere!


🧡

Tuğçe




173 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page