mailmunch-forms-widget-1001238
top of page

İŞİNİ ARTAN REKABETTE AYRIŞTIRMAN İÇİN 3 TAKTİK

Şu aralar heyecanım dorukta. Nedenini hemen söyleyeyim. Çünkü 6 haftalık Workshopum Kendi İşini Kur&Geliştir 31 Ağustos ta başlıyor. Heyecanlı olmamım diğer bir sebebi de bu workshopun kendi işini kurmak, mevcut işini büyütmek ve kendi işiyle online da görünür olmak isteyenler için için olması. Çünkü bunu öğretmeye bayılıyorum. Çünkü herkesin hayallerinin işini yapmayı hak ettiğine inanıyorum.


Benimle ve paylaştıklarımla yeni tanıştıysan ya da eğitimlerimi yeni duyduysan, “Kendi İşini Kur&Geliştir’de neyin nesi” diyebilirsin.







Bu 6 haftalık bir program.


İlk üç hafta yapacağımız haftalık 1 saatlik çalışmalarda senin için doğru iş ne, bunun analizini yapma, güçlü yanlarını keşfetme, bunu netleştirme üzerine duracağız. Zaten hali hazırda bir işin varsa ona çok farklı bir dinamik ve bakış açısı kazanacaksın. Yeni fikirler bulacaksın. Yani sabahları heyecanla uyandığın, sana anlamlı gelen, mesajının arkasında durduğun ve aynı zamanda karlı bir işe nasıl başlayacağını ve onu nasıl geliştireceğini öğreneceksin.


Kalan 2 haftada finansal bereket bilinci kampına gireceğiz. Yani odağımız ortalama gelirin ve hayat standartların olacak. Hayallerinin birinci sınıf hayatını nasıl yaratacağını öğreneceksin.


6. yani son haftada ise kendine güven üzerinde çalışacağız. Hayatında nasıl fark edildiğin, dinlendiğin ve görüldüğün ilişkiler yaratacağını, kendine güvenini nasıl artıracağını öğreneceksin.


Her modül sonunda 30 dk lık soru cevap canlı yayını yapacağım. Ayrıca senin gibi kendini geliştirmeye adamış bir network ile tanışacağın için enerjin ve motivasyonun sürekli ilhamla katlanacak.



Ve ben yaptığım işe, vereceğim bilgilere gerçekten aşırı güveniyorum. Çünkü bunları kullanarak kurduğum ve şuan 3 farklı alanda çalıştırdığım kendi şirketimin başında oturuyorum. rketimin başında oturuyorum. Hem de özel sektörde 10 sene çalıştıktan sonra buraya geçtim. Hem de haftada 60 saat çalışma süresinden.



Biliyorum meydanda çok fazla eğitim, workshop, sınırsız koç var. Senin şuan hissettiğin kendi işini kurma, kendi potansiyelini keşfetme yanan ateşini seneler boyunca kalbimde taşıdım, yapamamanın acısı ne çok iyi biliyorum.


Dolayısıyla seni anlıyorum. Şunu merak ediyor olabilirsin? 60 saat çalışmaktan ve hatta son işimden kovulduktan sonra nasıl kendi şirketimi kurdum? Hayallerimin hayatını nasıl yarattım?


Kendi işimi kurma yolculuğumda yıllar boyunca çok fazla şey öğrendim. Geriye dönüp baktığımda işime yarayan prensipler ve bakış açıları hepsi şuan bulunduğum yere gelmemi sağladı. Ve ne zaman işimde yeni bir sayfa açacak olsam, ya da finansal yeni bir seviyeye geçmeyi arzulasam bu workshop ta paylaştığım prensiplere, tekniklere ve stratejilere tekrardan dönüyorum bilincimi ve stratejik planımı yeniden düzenliyorum. İstiyorum ki bunları sen de öğren, kendi özgün renginle kendi işini kur


Ve şimdi 6 haftalık workshopumda detayları üzerinde katılımcıları çalıştıracağım bu 3 öncelikli rehber taktiği hemen önüne sereyim!


1.REHPER TAKTİK:


İşinin gelişimine saygılı ol. Yani ilk başladığında satışlar patlamayabilir, önüne pek çok engel çıkabilir. Bunlar son derece normal. Kendine öğrenmek ve ilerlemek için zaman tanı. Kendine bu süre içinde ne kadar destekleyici davranırsan işin o kadar konforlu büyür. Yani bebeği düşün. Sağlıklı bir şekilde doğması için anne karnında 9 ay geçirmesi gerekiyor. Doğduktan sora yürümesi, gelişimi için de ayrı deneyimler yaşaması gerekiyor.


Ben mesela 8 sene önce ilk defa yaşam koçluğu ve nefes eğitmenliği yapmaya başladığımda iş bünyemde yalnızca ücretsiz çalıştığım kişiler vardı. Hepsi kendimi nasıl değiştirdiğimi öğrenmek istiyorlardı. Onlarla çalışırken kendime güvenim arttı. Verdiğim bilgilerin başkasında da işe yaradığını gördüm. Onların kendi hayatlarında yarattığı değişimleri görenler de beni ve hizmetlerimi tanımak istedi. İşim giderek büyüdü.

Şuan ise kendi hayatımı nasıl değiştirdiğimi anlattığım bir kitabım var, 2. si 2021’e girmeden çıkacak, sayısız saatlik eğitim ve seans verdim. Bunları kendimi övmek için anlatmıyorum. Sabrettiğinde, kendine az ve yetersiz etiketlerini yapıştırmadan adım adım ilerlemeyi seçtiğinde gerçekten arzu ettiğin sonuçları yaratabileceğini söylemeye çalışıyorum.


Ve şu kesin bir gerçek. Kendime inanmasaydım asla ve asla buraya gelemezdim.


Ve farkettiğim bir tuzağı da paylaşmak istiyorum. Kendi işini kurmanın başlangıcında olan pek çok kişi anında sonuç bekliyor. Hemen 100 binlerce takipçileri olsun, bir sihirli değnek gelsin onları marka yapsın istiyorlar. Yada yalnızca birkaç ay sonrasında milyonluk satışlar istiyorlar.


Şöyle düşün yürümeyi öğrenmeden koşamazsın. Önce küçük ölçekte işini yönetmeyi öğren. İşin için yaptıklarına, müşterilerine sağladığın değerlere süreklilik getir. Her zaman müşterilerine ne katabileceğini daha çok ne verebileceğini düşünmelisin.


2.REHPER TAKTİK:


Kime hitap ettiğin belli olsun. Herkes senin müşterin olamaz. Herkese hitap etmeye çalışırsan zengin ve etkili bir ürün deneyimi yaşatamazsın. Her insanı mutlu edemezsin. Bu yüzden hizmetinin hayatlarında fark yaratacağı ideal müşterilerini belirleyip onlara odaklanmalısın.


Mesela Kendi İşini Kur&Geliştir workshopum için başvuranlara şunu söylüyorum:


  • Anında milyonluk satışlar bekliyorsan workshopuma katılma.

  • Sihirli değnek arıyorsan, orası burası değil.

  • “İşimden öyle bir gelir yaratayım ki hayat boyu çalışmayayım” diyorsan yanlış kapının önündesin.

  • Aradığın bir para yaratma düğmesi ise, “ona basayım yan gelip yatayım” diyorsan, yine “ilgin için teşekkür ederim ama seninle çalışamayacağım” diye cevap veriyorum.


Ve sen ürünlerinle uyuşmayan, mesajınla uyuşmayan taleplere hayır dedikçe, ideal müşterilerine yer açıyorsun. Enerjini daha çok o insanlara odaklamış oluyorsun. İşine saygı duyup, onu maskesizce gösteriyorsun. İdeal müşterilerin senin yanında ev kokusu alıyorlar. Bu ne demek? Yani kendilerini evlerindeki gibi güvende hissediyorlar.


3.REHPER TAKTİK:


Her zaman beklenenden daha fazla fazla ver. Mesela Kendi İşini Kur&Geliştir workshopu 6 hafta ama


  • ben her modül sonunda ortak bir toplantı yapıp katılımcıların sorularını cevaplıyorum.

  • Ve dahası anlattıklarımı hemen işine ve hayatına adapte etmen için eğlenceli çalışma kitapçıkları hazırladım.

  • Dahası tüm videolara ömür boyu ulaşabileceksin. Ve online işini büyütme tekniklerini anlattığım iş atölyelerimi avantajlı almak için kuponun olacak.

  • Ve beynin işleyişi ve bu konuda yapılan bilimsel çalışmaları anlattığım, içinde pek çok egzersiz olan online video eğitimime ücretsiz katılıyorsun.


Şimdi kendi işini düşünmeni istiyorum. Vaat ettiğinden daha fazla nasıl verebilirsin bunu bir düşün. Müşterilerinin hiç ama hiç beklemediği neyi onlara verebilirsin? Hadi bir beyin fırtınası yap. Ve sonra aksiyona geç.


Ve önceden Kendi İşini Kur&Geliştir workshopuma katıldıysan çok teşekkürler. Henüz kendine bu yatırımı yapmayı seçmediysen sana hemen en yakın başlangıç tarihini söylüyorum. 31 Ağustos. Ve izin ver sana benimle çalışan insanların deneyimlerini paylaşayım. İncelemek için buraya tıkla.


İşin ya da hayalin her ne olursa olsun inanıyorum ki bu 3 prensip sana müthiş yardımcı olacak. Sürekliliği olan ve ne olursa olsun ayakta kalan bir yapı kurmanı destekleyecek.

Ve şimdi seni duyma zamanı. İşine zaman verme, beklenenden daha çok değer katma, uygun olmayana hayır deme. Hangisi senin işin için bir sonraki adım. Hangi konularda aksiyona geçmeye karar verdin?





Ve eğer Kendi İşini Kur&Geliştir workshopuma kaydını hemen yapmak istersen buraya,







Kendi online işini kurmak hakkında yaptığım ücretsiz eğitime kayıt olmak istersen buraya tıkla. Bu arada bu ücretsiz eğitimin sonunda 3 tane sürprizim var.



Veee bu blog postum sana ilham olduysa aşağıdaki ve yukarıdaki paylaşım işaretlerine tıklayarak paylaşırsan başkalarının da hayatının değişmesine destek olabilirsin.


Hepimizin kendine özgü rengi ve imzası var. Bunu şuan belki net bir şekilde bilmiyoruz ama aynı bu niyetle bir adım attığında yepyeni bir umut patikası açılır ve içeriye fırsatlar girer.

Web sitemde olduğun için, bunu okuduğun için, izlediğin için ve paylaştığın için çok teşekkürler.



Hep hatırla sen çok önemlisin ve değerlisin. Ve kendine özel rengi katarak gerçekleştirdiğin her hedefinle başkalarının hayatı daha anlamlı ve güzel olacak.


Haftaya görüşmek üzere!


🧡

Tuğçe




76 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page