mailmunch-forms-widget-1001238
top of page

GELİN ve DAMAT YALNIZCA DÜĞÜN YEMEKLERİNİ EVSİZLERE BAĞIŞLAMAKLA KALMADI

Güncelleme tarihi: 9 Eyl 2020

Gelin büyüleyici güzelliğiyle mihraba yürüdü. Damat aşk ile gözlerine baktı. Karşılıklı evlilik sözlerini verdiler. Kadehler kalktı. Kutlamalar başladı. Yemekler dağıtıldı. Gelin ve damat evli olarak ilk danslarını yaptı. Göbek havalarına geçildi. Masa masa dolaşıldı takılar, altınlar toplandı. Düğün pastası kesildi. Ve en sonunda gelin buketini attı. Çiçeği burnunda evli çift balaylarına çıktı.


Düğünden geriye hatırlanan ise yemek, pasta, ortam, Ayşe’nin dekoltesinin derinliği, Mehmet’in içip içip Beyonce’un dans ekibine taş çıkaracak hareketleri nasıl yaptığı oluyor. En sonunda buz dolabının üzerindeki gelin&damat magnetinden öteye gidemedi.








Tyler ve Melanie Tapajna geçtiğimiz Ağustos ayında evlendi. Ama düğünlerinden geriye hatırlanan ise bundan çok farklıydı.


Kocaman sevgi dolu bir kalp, dünyada güzel şeylerin hep olduğunun ilhamı ve bir sürü yemeğini alacak parası olmayanların doyan karnı.



Düğün yemeklerini yapan firmaya yemeklerini evsizlere bağışlamak istediklerini söylediler. Bölgedeki evsizler barınağı ile bağlantıya geçip tüm organizasyonu yaptılar. Ve tek bir ricaları vardı:


Yemeği servis etmeye yardım edeceklerdi. Hem de kendi evlilik günlerinde.



Aile ve yakın arkadaşların katıldığı ve karşılıklı yeminlerin beyan edildiği bir evlilik seremonisi 15 Ağustos'ta gerçekleşti. Ardından maskeli bir şekilde yemek servis önlüklerini giydiler. Sonra yemeklerinin servis edilmesine yardım ettiler.

Ve düğünlerine dair en güzel anın gerilerinde bıraktıkları muhteşem gülümsemeler olduğunu söylüyorlar.


Zaten geriye dönüp baktığında bundan daha önemli bir şey var mı? Gerinde bıraktığın gülen yüzlerden, sıcacık umutla dolmuş bir kalplerden ve onların müthiş değerli olduğunu hissettirmekten başka önemli bir şey var mı?


Bu haber senin de gözlerini doldurup ilham verdiyse lütfen sayfanın başındaki ve sonundaki ... şeklindeki paylaşım bölümüne tıkla ve çevrenle de paylaş. Çünkü iyilik paylaştıkça çoğalacak.



Öyleyse mantramızı yine tekrarlayalım:

İyi haber tez yayılır ! İyilik paylaştıkça çoğalır.

Haftaya yine görüşmek üzere!

🧡

Tuğçe



Photo credit: Caroline Stoltzfus

82 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page