mailmunch-forms-widget-1001238
top of page

HEDEFLERİNİ YARATMA PROGRAMI-"PROJE: HAYALLERİNİ GERÇEKLEŞTİR" ONLINE EĞİTİM

Güncelleme tarihi: 30 May 2020

Hayatında ve işinde istediğin yerlere ulaşman sonsuza kadar sürecekmiş gibi mi geliyor? Bir hedef koyup heyecanlanıp, sonra yarı yolda bırakıyor musun? Belki tüm çalışmam boşunaymış diye düşünüyorsun. Belki de hata yaptığını ve yetersiz olduğunu hissediyorsun ve vazgeçmek üzeresin. Seni anlıyorum. Hazırladığım Proje: Hayallerini Gerçekleştir online eğitimi ile hedeflerini gerçekleştirme ve hayallerinin hayatını yaşama yolculuğunda seninle omuz omuza yürüyorum.





Öncelikle yalnız değilsin. Çünkü Journal of Clinical Pyscology tarafından yapılan bir araştırma gösteriyor ki çoğu kişi aynı hedefi başarıya ulaşamasa da yine 10 defa hedef listesine yazıyor. Bunun ne büyük bir zaman ve enerji kaybı olduğunu görebiliyor musun? Bir yerde kendine inancını da kaybediyorsun, dolayısıyla kendini sabote ediyorsun.

Seni rahatlatmak için bana ilham veren bir söz paylaşmak istiyorum:

“Direnç, self sabotaj ve kendinden şüphe etmenin üstesinden gelme becerisi yetenekten çok daha önemlidir.” Yazar ve tarihçi Steven Pressfield

Mesela kariyerini değiştirmek istiyorsun, kendi işini kurmak istiyorsun, kitap yazmak istiyorsun ya da gelirini artırmak istiyorsun… Hedefin en olursa olsun fark etmez. Bunları düşündüğünde yeteri kadar becerin, yeteri kadar olanağın, yeteri kadar zeki olmadığın, yeteri kadar eğitimli olmadığın ya da yeteri kadar finansal gücün olmadığı aklına geliyorsa, aptal durumuna düşeceğinden korkuyorsan, her şeyini kaybedeceğinden endişeleniyorsan ve vaz geçmek üzereysen,

İşte orda bir dur…

Çünkü hepimizin yeteneği ve becerisi var. Hepimizin istediğini yaratma gücü var. Hepimizin kendine özgü bir imzası var. Yalnızca farkında olmadan kendimizi sabote ediyoruz ve enerjimizi hayallerimize ulaşmak için nasıl yöneteceğimizi bilmiyoruz.

Eğitiminden, finansal durumundan ve aklına gelen diğer pek çok engelden bağımsız olarak kendi gücünü & enerjini hedeflerini gerçekleştirmede ve hayallerinin hayatını yaşamada nasıl kullanacağının öğrenmek için Proje: Hayallerini Gerçekleştir programına katıl.

Çünkü başarı ara sıra yaptığın eylemlerle değil, sürekli ve adanmış bir şekilde hedefine odaklanmaktan ve tüm eylemlerinle onunla bağlantıya geçmekten gelir.


İşte bu yüzden Proje: Hayallerini Gerçekleştir programında :


  • 30 farklı aktivite videosu ve çalışma dokümanı var. 1 ay boyunca her gün farklı faklı odak ve enerji güçlendirici egzersizle hedeflerine odaklanabilesin diye.

  • Hayat boyu bu videolara erişim sağlıyorum, çünkü hedef yolcuğu bitmeyen bir proses ve her zaman bu bilgileri hatırlayıp hayallerinin hayatını yaşama treninde kalmanı istiyorum.



Koç olarak benim işim hayallerinin hayatını yaşaman için sana gerçek gücünü hatırlatmak. Onu nasıl yönetebileceğini göstermek. İşine yaramayan alışkanlıklarını değiştirerek

sana özgün olan imzayı yarattığın her şeye atmanı sağlamak.


Hayatının detaylarını bilmiyor olabilirim. Geçmişinden, yaşadığın zorluklardan haberim olmayabilir. Ama bildiğim tek şey var, ne yaşadıysan yaşadın ve o geçmişte kaldı. Onlara odaklanarak istediğin bir gelecek yaratamazsın.



Ve şunu net bir şekilde biliyorum, gücün muazzam, istediğini yaratma potansiyelin uçsuz bucaksız. Hedeflerini gerçekleştirme yolculuğunda önüne her ne çıkarsa onu dönüştürecek ve etkisiz yapacak şey sende var. Damarlarında akıyor.

Hadi sen de;


  • Kendini sabote etme ve potansiyelini sınırlandırma alışkanlığını değiştir

  • Egonu bir kenara bırak ve hedeflerine odaklan

  • Bilinç altının hayallerini yaşamanın önünde duran kalıplarını dönüştür

  • Kendine hak gördüğün hayatı özgürce yaşa!

Proje: Hayallerini Gerçekleştir programının 8 adımda genel perspektifi:


1-Toplam 30 farklı aktivite-30 günlük hedefine odaklanma yoğun odağı

2-Her aktivite maksimum 10 dakika sürecek (istersen uzatabilirsin)

3-Her aktiviteyi yapma sebebin, dönüştürücü etkisi, kendi deneyimlerim ve aktivitenin yapılışı video ile anlatılıyor. Toplam 30 video var

4-Her günün aktivitesi sonunda o aktiviteye özgü eğlenceli çalışma dokümanı var. Çünkü aktiviteleri keyifli bir şekilde hayatında pratik etmeni istiyorum

5-30 güne 30 faklı aktivite

6-Hayat boyu videolara erişim

7-Kapalı grup sayesinde birbirini destekleyen bir ortam

8-Kendi hızın ve programına göre ilerleme imkanı



Bu bir öz çalışma programı. Programın ANA ODAĞI sensin. Aktivite videolarını basit pratiklerle günlük rutinini hedeflerine göre değiştirmeni ve bilincini hedeflerini elde etmiş senle aynı yapmanı sağlamak üzerine hazırladım.



Proje: Hayallerini Gerçekleştir programı hedeflerini gerçekleştirme kararı veren ve tüm potansiyelini kullanarak hayatında ilerlemeyi seçenler için.





Ayrıca buraya tıklayarak hazırladığım ücretsiz online eğitime dakikalar içinde sahip olabilirsin ve hedeflerini yaratmada temel 3 stratejiyi hemen öğrenebilirsin.

Beraberce oluşturduğumuz bu güce postumu yazının aşağısındaki ve yukarısındaki paylaşım ikonlarına tıklayarak ve çevrenle paylaşarak destek olabilirsin. Şimdiden bu nazik katkın için çok ama çok teşekkürler.



Hep hatırla sen çok önemlisin ve değerlisin. Ve kendine özel rengi katarak gerçekleştirdiğin her hedefinle başkalarının hayatı daha anlamlı ve güzel olacak.

Görüşmek üzere!


🧡

Tuğçe




89 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page